Informații generale
SC EPTIC Media SRL cu sediul pe strada Principală, nr 605D, Telega, Prahova, reprezentată online prin intermediul site-urilor web eptic.ro și client.eptic.ro, se supune și respectă toate legile în vigoare din Romania privind protecția datelor cu caracter personal și se angajează să protejeze și să nu înstrăineze în nici un fel către terți datele Dvs personale pe care ni le dezvăluiți online folosind formularul de contact, comentarii, prin intermediul rețelelor sociale sau telefonic.
Confidentialitatea datelor Dvs cu caracter personal rămâne una din preocupările principale ale SC EPTIC Media SRL și prin prezenta pagină vă informam cu privire la prelucrarea acestor date în contextul utilizării site-ului eptic.pixieset.com.
GDPR
Suntem aliniați cu regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și conform GDPR, avem obligația de a administra în condiții de siguranță și în scopurile precis menționate datele Dvs personale pe care ni le furnizați folosind site-ul nostru. Nu sunteți obligați să ne furnizați datele personale, însă refuzând nu veți putea utiliza formularele de contact de pe site, nu veți putea lasă comentarii, nu veți putea cere oferte de preț sau informații, pe scurt nu vom putea tine legătura.
Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
Datele Dvs sunt folosite strict pentru a va putea contacta și trimite oferta serviciilor noastre. Nu oferim altor terți datele Dvs personale.
Contact via email
Dacă ați ales să ne trimiteți un mesaj direct către adresa noastră de mail contact@eptic.ro, ne dați în mod direct consimțământul de a vă răspunde ori de cate ori va fi necesar. În urma contactului vom colecta adresa de mail și alte date personale pe care le-ați oferit voluntar în mesaj. Aceste date rămân stocate la noi, le vom folosi doar pentru a vă putea raspunde sau contacta. Nu oferim altor terți datele Dvs personale și puteți solicita ștergerea lor printr-o simplă cerere la adresa de mail contact@eptic.ro.
Contact telefonic
În urma folosirii contactului telefonic către numărul nostru de telefon +40 736 340 650, ne dați în mod direct consimțământul de a vă raspunde sau contacta telefonic ori de câte ori va fi necesar. Numărul Dvs de telefon nu vă rămâne stocat la noi decât daca veți deveni client și îl vom folosi doar pentru a vă putea contacta. Nu vom oferi altor terți numărul Dvs de telefon în scopul de marketing. Puteți solicita ștergerea numărului de telefon printr-o simplă cerere la adresa de mail contact@eptic.ro sau telefonic.
Durata pentru care vă prelucrăm datele
Nu oferim un termen, datele Dvs rămân stocate la noi și le vom folosi doar pentru a vă putea răspunde, contacta și pentru a trimite oferta serviciilor noastre. Nu oferim altor terti datele Dvs personale. Puteți solicita ștergerea lor printr-o simplă cerere la adresa de mail contact@eptic.ro.
Pentru mai multe informații sau soluționarea de litigii vă rugăm să ne contactati pe adresa contact@eptic.ro.
Back to Top