Welcome to EPTIC

Despre Mine
EPTIC Media - Despre Mine Cristian Bilu
Bucegi România - Cristian Bîlu
Cu ochii pe perfecțiune!

Nu m-am născut artist, profesia mea de vis încă din copilărie a fost cea de programator, însă mereu am fost o persoană creativă și mi-am dorit să fiu fotograf din momentul în care mi-am achiziționat primul DSLR în 2016.
La început fotografiam orice mi se părea interesant, însă în timp descoperi că este mult mai important să aștepți momentul potrivit decât să alergi după el.
Sunt un pasionat al detaliilor, fascinat de povestea și frumusețea gesturilor subtile și expresiilor furate de la oameni în momentele în care se așteaptă mai puțin. Indiferent de tipul de fotografie pe care îl fac, mereu încerc să surprind 3 lucruri: emoția, distracția și momentele reale.

De ce am devenit fotograf?

Pentru că fotografia te ajută să privești lumea diferit și îți oferă oportunitatea de a împărtăși modul în care tu vezi lumea cu alte persoane.
Îmi place să creez povești care “vorbesc” vizual despre clipele pe care le petrec împreună cu oamenii cu care colaborez și am ales să le considerăm memorabile.
Sunt de părere că totul este relativ, însă în tot relativismul acesta e foarte interesant că noi, oamenii, avem de multe ori un total unitar individual care e compatibil cu totul unitar al celor din jur.
Back to Top